RENAR & NORRSKEN LÄNGS VÄG 45

Vi lämnar stadslivet i Kiruna några timmar och åker österut på väg 45. Vägen leder oss längre norrut, närmare norrskenområdet och in i hjärtat av norra Lappland. 

I jakten på Norrskenet går resan med minibuss från Kiruna till Övre Soppero. Vi får uppleva Lapplands vinternatur och norrskenet från många olika platser längs vägen. En av de bästa ligger i den nordligaste spetsen av den lilla byn Övre-Soppero. Frånvaron av stadsljuset förstärker stjärnhimlen och norrskenet. Vi kommer också att göra ett stop på cirka en timme och besöka renarna och gå bland dem med en pannlampa. Du får möjlighet att mata dom och lära känna dessa vackra djur som bor mitt i urskogen i Lappland. 

Turens Längd: ca 5 timmar

  • Lämplig för: De flesta resenärer kan delta, Enkel tur. 
  • Inklusive: Guide från upphämtning till avlämning. 
  • Ingår: Vinterjacka och varma vinterskor, Måste meddelas vid bokning. Ange storlek. 
  • Inklusive: pannlampa. 
  • Pris: 895 SEK/Person, Avgångar: Kvällstur från Kiruna kl 18.00 - 23.00 December-Mars. Minimum 4 personer/Max 8 personer Avgång. Minsta antal är 4 personer. Om minimiantalet inte uppnås förbehåller vi oss rätten att avbryta turnén.
  • Inkluderad: Transfer med minibuss, Från Kiruna till Övre Soppero/tur och retur. 

Bra att veta: När ni bokar någon av våra Norrskens-produkter hos oss kan vi inte garantera att du kommer att se Norrsken. Men vi kommer att göra vårt bästa för att du ska uppleva det magiska norrskenet.

Välkommen till oss.

Anpassade resor tillgängliga för ditt företag eller privat!